Twitter Facebook RSS Schrijf je nu
in voor de
wekelijkse
vacature
nieuwsbrief

De nr. 1 vacaturesite voor de maritieme & offshore sector

De MaritiemeVacaturebank.nl is met ruim 30.000 unieke bezoekers per maand de grootste vacaturesite voor de maritieme en offshore sector in de Benelux. De website biedt elke dag ongeveer 400 vacatures voor zowel nautische, technische als commerciële werkzoekenden met een MBO, HBO of WO opleiding. Bedrijven in de sector gebruiken de vacaturebank voor hun zoektocht naar Engineers, Superintendents, QHSE-managers, Hoofdwerktuigkundige, Salesmanagers, Onderhoudsfuncties, Marofs, Kapiteins, Administratief personeel en andere banen.
 

Career Update

Met trots presenteren wij de nieuwe Career Update van de maritieme, offshore en energie industrie. De vernieuwde editie van de Maritieme & Offshore Carrièrekrant. Met deze vernieuwde versie houden we jou natuurlijk weer op de hoogte van de laatste (carrière) ontwikkelingen in de industrie. Door te spreken met professionals, te kijken naar het laatste nieuws, de laatste vacatures en in te gaan op de huidige trends ben jij weer helemaal up-to-date.

Wil jij maandelijks de Career Update in je mailbox ontvangen? Schrijf je hier in.
 

Waar wil jij werken? Laat je inspireren door de Navingo Career Guide 2019

In deze vernieuwde Navingo Career Guide ontdek je welke bedrijven actief zijn in de maritieme, offshore en energie sector en lees je naar wie zij op zoek zijn en wat ze jou als werkgever te bieden hebben. Laat je informeren en inspireren over de vele mogelijkheden die deze interessante en trotste sector jou te bieden heeft. Lees de Navingo Career Guide hier online.
 

Vind jouw droombaan op het Navingo Career Event op 23 mei 2019

Het Navingo Career Event (voorheen: Maritime & Offshore Career Event (MOCE) ) in het de RDM Onderzeebootloods te Rotterdam is hét platform waar carrière en opleiding samenkomen. www.navingocareerevent.com
 

Navingo BV

Navingo BV is hét mediabedrijf met het grootste bereik in de maritieme & offshore energy sector. Met onze internationale evenementen, websites en print titels bereikt u crossmediaal en doelgericht uw klanten, prospects en nieuwe medewerkers.

www.navingo.com/nl

Navingo BV
Jan van Galenstraat 56
3115 JG SCHIEDAM
THE NETHERLANDS


Phone +31 (0)10 2092 600
Fax +31 (0)10 436 8134
E-mail info @navingo.com

 

Meld je CV aan en vind je droombaan!

Upload je CV in onze compleet vernieuwde database en word gevonden door werkgevers!

Sectoren

Navingo BV, Jan van Galenstraat 56, 3115 JG Schiedam, T:+31 (0)10 2092 600, F:+31 (0)10 436 8134