Nieuws

vrijdag 17 februari 2017

Upload nu je cv en maak kans op een exclusief maatpak!

Op 19 april vindt het Maritime & Offshore Career Event (MOCE) plaats in het WTC Rotterdam. Op dit event vind je de belangrijkste bedrijven uit de maritieme, offshore & energie sector die op zoek zijn naar jou! Op de uitgebreide beursvloer kun je met deze bedrijven in contact komen.

Dit jaar kunnen de bedrijven je van tevoren uitnodigen voor een persoonlijk gesprek bij MOCE. Je moet er wel voor zorgen dat je cv is geüpload op de MaritiemeVacaturebank.nl zodat de bedrijven je profiel kunnen vinden (dit is anoniem). Hoe completer je je profiel hebt ingevuld, hoe meer kans je hebt om uitgenodigd te worden!

We verloten een op maat gemaakt pak onder iedereen die zijn of haar cv heeft geüpload op MaritiemeVacaturebank.nl en ook op MOCE2017 is geweest. Zo helpen we je met je professionele verschijning tijdens een sollicitatiegesprek of eerste werkdag. Een ‘tailor-made’ pak zorgt dat je meteen indruk maakt, professioneel overkomt en geeft je zelfvertrouwen een boost.  De winnaar van de zakelijke outfit maken we direct na MOCE2017 bekend!

Zodra je je profiel hebt aangemaakt op MaritiemeVacaturebank.nl en je cv hebt geüpload, zou je dus een mailtje kunnen ontvangen met een uitnodiging van een bedrijf voor een persoonlijk gesprek op MOCE2017. Creëer dus snel je account!

Voorwaarden:

-          De deelnemer van de actie moet zijn/haar cv voor het eerst hebben geüpload  
           of geüpdatet tussen 1 februari en 19 april 2017 in de MaritiemeVacaturebank.nl
-          Deze deelnemer moet ook MOCE2017 hebben bezocht
-          De zakelijke outfit kan zowel voor dames als heren gemaakt worden
-          Het maximale bedrag in waarde van de gewonnen prijs is €400
-          De prijswinnaar kan de gewonnen prijs niet inwisselen voor een geldbedrag
-          De prijs is niet overdraagbaar

 

Meer Nieuws

Navingo BV, Jan van Galenstraat 56, 3115 JG Schiedam, T:+31 (0)10 2092 600, F:+31 (0)10 436 8134