Nieuws

dinsdag 31 mei 2011

Bezoekers- en conferentieregistratie Offshore Energy 2011 open vanaf 1 juni

Vanaf 1 juni is het mogelijk voor te registreren als bezoeker  van Offshore Energy 2011. De 4e editie van het tweedaagse offshore evenement vindt plaats op 11 en 12 Oktober in de Amsterdam RAI. Het bezoeken van de beurs is gratis; aan conferentiedeelname zijn kosten verbonden.

Op 11 en 12 Oktober 2011 vindt de 4e editie van Offshore Energy plaats. Dit tweedaagse offshore evenement in de Amsterdam RAI wordt georganiseerd door Navingo B.V.. Het evenement is inmiddels uitgegroeid tot een internationale  vakbeurs op het gebied van offshore olie, gas en wind, inclusief een tweedaags conferentieprogramma.

Op de beurs worden meer dan 300 exposanten verwacht, waarvan 150 inmiddels hun stand definitief hebben geboekt. Onder de exposanten bevinden zich namen als Damen Shipyards Group, Van Oord Offshore, Fugro, Jumbo Offshore, Huisman Equipment, Det Norske Veritas en Heerema Group. Het bezoeken van de beurs is gratis. Registratie is vanaf 1 juni mogelijk via www.offshore-energy.biz.

Gekoppeld aan de beurs is er een uitgebreid conferentieprogramma. Internationale experts binnen de offshore olie en gas industrie zullen hun kennis delen met naar verwachting 500 conferentiedeelnemers. Het conferentieprogramma bestaat uit drie afzonderlijk te boeken conferenties met ieder hun eigen thema - Global Energy Outlook,  Floating LNG en Upstream Innovation. De conferenties duren ieder een dagdeel. Prijzen voor deelname beginnen bij € 395,-.

Meer informatie over de beurs en het conferentieprogramma vindt u op www.offshore-energy.biz. Ook registratie voor de beurs en de  conferentie verloopt via deze site.
Meer Nieuws

Navingo BV, Jan van Galenstraat 56, 3115 JG Schiedam, T:+31 (0)10 2092 600, F:+31 (0)10 436 8134