Voorwaarden & Privacy

Voorwaarden

Deze informatie is tijdelijk niet beschikbaar.

Privacy Statement

Maritieme & Offshore Carrièrekrant is een onderdeel van Navingo BV i.s.m. MaritiemeVacaturebank.nl. Uw gegevens kunnen worden gebruikt om Navingo BV en diens service te verbeteren en voor u aantrekkelijker te maken. Deze gegevens worden anoniem behandeld. Naast door u zelf verstrekte gegevens worden ook gegevens verzameld met betrekking tot het bezoek van onze site. Dit gebeurt onder meer door het gebruik van cookies. U kunt uw browser zo instellen dat het gebruik van cookies niet mogelijk is. Het kan voorkomen dat niet alle mogelijkheden van deze website dan gebruikt kunnen worden. De opslag en doorgifte van uw gegevens via het internet zijn beveiligd via de huidige gebruikelijke technieken. Naast het gebruik van uw gegevens voor statistische en marketingdoeleinden kan Navingo BV uw gegevens ook gebruiken, om u aanbiedingen en informatie te zenden, indien u via onze site kenbaar heeft gemaakt dat u een bepaalde interesse heeft voor informatie, diensten of producten van Navingo BV. Uw gegevens worden niet, al dan niet in opdracht van derden, doorgegeven aan derden voor het doen van persoonlijke aanbiedingen of het toezenden van informatie die niet is gerelateerd aan de informatie die beschikbaar is gesteld op de site waar persoonlijke gegevens kunnen worden achtergelaten.

Veiligheid

Alle informatie die Navingo BV via sites ontvangt, wordt opgeslagen op een server afgezonderd van het publieke internet en zijn uitsluitend toegankelijk voor Navingo BV. Wij gaan uiterst zorgvuldig om met uw persoonlijke informatie en wij zullen deze gegevens beschermen tegen misbruik.

Disclaimer

Navingo BV is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van en het gebruik en verdere verwerking van rechtmatig verkregen gegevens aan haar zakenpartners en/of adverteerders en/of beheerders van andere websites die aan deze site gelinkt zijn. Navingo BV is niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor (re)acties van bezoekers van sites onder beheer van Navingo BV op door u ten behoeve van opname beschikbaar gestelde gegevens. Navingo BV behoudt zich het recht voor haar privacybeleid te allen tijde te kunnen wijzigen. Wijzigingen in het privacybeleid zullen kenbaar gemaakt worden in het privacystatement. U kunt uw gegevens opvragen en verzoeken om ze te laten corrigeren of verwijderen. Stuurt u hiertoe een bericht met uw persoonsgegevens aan: Maritieme & Offshore Krant, Navingo BV - afdeling Lezerservice, Westerlaan 1, 3016 CK Rotterdam

Meer informatie

Wilt u meer informatie over ons privacybeleid en de door ons verwerkte persoonsgegevens, heeft u klachten, opmerkingen of het verzoek om uw gegevens op te vragen om ze laten te corrigeren of verwijderen dan kunt u daartoe een e-mail zenden aan serviceMOCK@navingo.com.