Bedrijfsgegevens De Vries Scheepsbouw Makkum B.V.

De Vries Scheepsbouw Makkum B.V.

Vacatures

Vacatures De Vries Scheepsbouw Makkum B.V. (2)

Bedrijfsprofiel

Feadship is wereldwijd de belangrijkste ontwerper en bouwer van luxe motorjachten. Deze vooraanstaande plaats is verworven door kwaliteit, vakmanschap en samenwerking. Met ruim 1200 medewerkers, de twee werven Koninklijke De Vries Scheepsbouw en Royal Van Lent en het architectenbureau De Voogt Naval Architects vormt Feadship de grootste organisatie in de wereld die gespecialiseerd is in luxe jachten. Met trots bouwen de beste vakmensen uit verschillende disciplines de beste motorjachten ter wereld.

Historie

Feadship is opgericht in 1949. De werven de Vries en Van Lent dateren al van eerder, respectievelijk 1903 en 1849. De oprichting van Feadship getuigde van een ware pioniersgeest en begon met het tentoonstellen van Nederlandse schepen op de New York Boat Show in 1951, wat zeer succesvol bleek. Midden jaren vijftig besloot Feadship om geen houten schepen meer te bouwen, nadat de orders voor staal en aluminium schepen veelvuldig binnenstroomden. In de jaren zestig groeiden zowel de bedrijven als de reputatie gestaag waardoor in de zeventiger jaren de eerste schepen gebouwd werden die de oceaan konden oversteken op eigen kracht. De gemiddelde lengte was toen al 30 meter. De jaren negentig kenmerkte zich door een toename aan complexiteit en systemen. De gemiddelde lengte is al toegenomen van 50 meter toen tot 90 meter nu.

In al deze jaren van ervaring heeft Feadship zich een positie in de markt verworven die synoniem is aan perfectie. Zij is wereldwijd marktleider op het gebied van custom-built motorjachten en loopt constant voorop in innovatie, technologie en design.


De Vries Makkum

De Vries Makkum heeft zijn reputatie als parel van de Friese economie opgebouwd vanaf de opening van de werf eind 2005. Een reputatie die inmiddels is uitgemond in de verkiezing tot Friese onderneming van het Jaar 2008! Bij De Vries Makkum worden de zogenoemde XL-Feadship-jachten afgebouwd vanaf een lengte van ongeveer 75 meter. Daarnaast richt De Vries Makkum zich op de refitmarkt. Kenmerkend voor onze schepen is perfectie tot in de kleinste details. Daarin slaag je alleen als je werkt met mensen die hun vak als geen ander verstaan. Daarnaast wordt er voortdurend ingespeeld op de nieuwste ontwikkelingen.

Passie voor het vak, geloof in eigen kunnen, de drive om de beste te willen zijn alsmede lol in je werk, zijn voor ons belangrijke kernwaarden.

Over ons

Contact

EmailadresEmailadres
WebsiteWebsite
Telefoon+31 515 445700
Fax-
Adres

Strânwei 6
8754 HA Makkum
The Netherlands

Navingo BV, Jan van Galenstraat 56, 3115 JG Schiedam, T:+31 (0)10 2092 600, F:+31 (0)10 436 8134